Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

24 timers døgnservice!

Ring til os på: 75 39 26 77 / 40 29 26 77

Hvidevareservice og reparation af hvidevarer tilbydes

​Hos B. Schrøder A/S tilbyder vi salg og reparation af hvidevarer samt løbende hvidevareservice på hårde hvidevarer i Kolding, Esbjerg og omegn.

Hvis du har brug for vejledning og rådgivning, så kan vi hjælpe dig med at finde den bedste løsning og valg af hvidevarer til dit hjem eller virksomhed. 

Vores erfarne personale har stort kendskab til hårde hvidevarer og hvilke produkter, der egner sig bedst til dine ønsker og behov.

Vi har ekspertisen og erfaringen, så vi er de rette at handle med, hvis du vil have høj kvalitet til fordelagtige priser. Vi handler med kunder i hele Jylland og har stor erfaring med salg, service og reparation af hvidevarer.

Reparation af hvidevarer og salg af miljøvenlige løsninger

Vi ser i høj grad, at folk gerne vil udskifte til hårde hvidevarer, som opfylder diverse miljøkrav. 

Vi har stor viden om de nyeste teknologier på markedet, og vi kan finde det produkt, der passer bedst til dig og dine behov, så du på længere sigt kan spare mange penge ved at investere i miljøvenlige løsninger.​

Hvis uheldet er ude, så kan vi også foretage reparation af hvidevarer, så du slipper for at installere nye hårde hvidevarer.

Vi har erfaring med at udføre hvidevareservice, reparation og installation af alle de kendte mærker:

Vi installerer, servicerer og reparerer for både private og erhverv.

Kontakt os for hvidevareservice, salg eller reparation

Har du brug for nye hårde hvidevarer, reparation af hvidevarer eller løbende hvidevareservice, så kontakt os på telefon 75 39 26 77 eller e-mail mail@b-schroder.dk.​

B. Shrøder A/S​

Søndermarken 2A, 6670 Holsted