Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Montering af varmepumpe for energibesparelser

24 timers døgnservice

Ring på: 75 39 26 77 ​eller 40 29 26 77

​Ønsker du at få installeret en luft til luft varmepumpe i dit hjem eller i din virksomhed, så lad Schrøder A/S stå for arbejdet. Vi tilbyder installation og montering af varmepumpe for dig i området omkring Kolding, Ribe og Esbjerg.

Vi rådgiver om valg af varmepumper samt en økonomiberegning, så du får den varmepumpe-montering, som passer bedst til dig og dine behov. 

Vi ønsker altid det bedste for vores kunder, og derfor er vores rådgivning 100 % ærlig, da vi ikke kan stå inde for et stykke arbejde, hvor kunden ikke er og bliver tilfreds i sidste ende.

Vi har altid en god dialog med vores kunder om den tekniske løsning, så vi kan se om løsningen egner sig til din boligsituation.

Med montering af varmepumpe kan du opnå flere fordele

Montering af varmepumpe er en god ide, da den er med til at energioptimere. Der er mange fordele ved at få installeret en varmepumpe til en god pris. ​

Du får mere energi ud i forhold til, hvor meget energi du tilfører. Montering af varmepumpe giver en supplerende varmeressource, som alle boliger kan få.

Vi bruger kun de bedste produkter på markedet, hvorfor vi tilbyder montering af en Panasonic varmepumpe. Der er fem års garanti på Panasonics produkter. 

De er tilpasset det danske klima, så pumpen ikke iser til om vinteren. Læs mere om Panasonics varmepumper her.

Hvad koster en varmepumpe?

Der er stor forskel på, hvor meget en varmepumpe koster, da der er forskel på pumpernes ydeevne. For at opnå helt store besparelser på energiforbruget, kan det betale sig at købe en af de dyre varmepumper på markedet, men det er også de absolut bedste – og pengene er hurtigt tjent ind igen.

Ønsker du et uforpligtende tilbud på montering af varmepumpe, eller kunne du tænke dig at høre mere om luft til luft varmepumper fra Panasonic, kan vi kontaktes på telefon 75 39 26 77 og e-mail mail@b-schroder.dk.​​

Ønsker du et gratis og uforpligtende tilbud?​

Udfyld formularen og vi vender tilbage med et tilbud snarest.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

logo

​Adresse:

Søndermarken 2A
​6670 Holsted

​CVR: 44864312

Kontakt:

Tlf.: 75 39 26 77

Tlf.: 40 29 26 77

E-mail: mail@schroeder.as

Vejrup El-Service A/S

​Tlf.: 75 19 03 50

Thøgers Mark 2
​​6740 Bramming

brug for mere infomation eller et godt tilbud?

Så skriv til os på nedenstående formular

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt