Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

24 timers døgnservice!

Ring til os på: 75 39 26 77 / 40 29 26 77

Elektriker med sans for detaljen

​Vi er et professionelt elektrikerfirma, som udfører diverse el-installationer for vores kunder i omegnen af Kolding og Esbjerg. Hos B. Schrøder A/S vejleder og rådgiver vi som elektriker altid vores kunder om den bedste løsning, for den pågældende installation, hvad enten det er elektriske installationsanlæg eller montering af hårde hvidevarer. Vores elektriker rådgiver og vejleder både private, men også erhverv, så du får den bedste løsning hver gang.

Erfaren og professionel elektriker

B. Schrøder A/S er en erfaren elektriker og installatør. Vi har gennem mange år opbygget et solidt grundlag for at give den bedste rådgivning og udføre det bedste stykke arbejde af højeste kvalitet. Vores dygtige elektrikere laver alle former for elektrikeropgaver, og vi kan eksempelvis sikre installationer af stikkontakter, så installationerne bliver en helhed af dit hus. Vi laver elektrikerarbejde for private, men også meget gerne for industri og erhverv.

Vi er med på moden

Hos B. Schrøder A/S gør vi en dyd i at tilbyde vores kunder den bedste service. Derfor er vi altid opdateret med den nyeste viden omkring love og regler samt hvilke nyheder, der kunne være interessant for netop dit byggeri. Så du får en elektriker, som værdsætter det gode gamle håndværk, men kan kombinere det med den nyeste viden, så du får det bedste resultat.

Hvad enten det er mindre opgaver såsom en ny lampe, der skal monteres eller større opgaver såsom bygningsinstallationer, så kommer vores elektriker ud til dig og løser problemet.

Kontakt os i dag, hvis du har brug for en dygtig elektriker med base i Holsted og Vamdrup. Vi kan kontaktes på telefon 75 39 26 77 og 

e-mail: mail@b-schroder.dk.

B. Shrøder A/S​

Søndermarken 2A, 6670 Holsted