Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

24 timers døgnservice!

Ring til os på: 75 39 26 77 / 40 29 26 77

Energioptimering af bolig eller virksomhed betaler sig

​Vil du gerne energioptimere din bolig eller virksomhed, så lad B. Schrøder A/S stå for en energioptimering. Vi kører hovedsageligt ud i området mellem Kolding og Esbjerg, da vi holder til i Holsted.

Vi kan beregne energislugende apparater i ejendommen, så vi kan foretage en energioptimering af installationen, så den er mere energibesparende. Dette afhænger selvfølgelig af, hvilken type installation der er tale om.

Hvad er energioptimering?

Energioptimering er et begreb, der dækker over flere forskellige ting. Vi hjælper målrettet virksomheder med at energioptimere ved at kigge på lys, kompressoranlæg, varmeanlæg og så videre.

Vi hjælper private kunder med energioptimering af hus eller bolig med at opsætte solceller, varmepumper og supplere din varmeinstallation, hvis du for eksempel har elvarme.

Det er en god ide at optimere til LED-belysning, da man kan spare op til 80 % på strømmen. Dette er en økonomisk gevinst, som er til gavn for dig og miljøet.

Hvorfor energioptimering?

En energioptimering af bolig eller virksomhed er som regel altid en gevinst, da ældre installationer er langt dyrere økonomisk og skadelige for miljøet. 

Vi kan hjælpe dig med at finde den rette løsning til dig, så du på længere sigt kan spare penge og få en mere langtidsholdbar løsning på dine installationer i hjemmet eller virksomheden.

Kontakt os og få en pris på din opgave

Kontakt os i dag, hvis du er interesseret i at få foretaget en energioptimering af hus eller virksomhed. Kontakt os enten på telefon 75 39 26 77 eller e-mail mail@b-schroder.dk.​​

B. Shrøder A/S​

Søndermarken 2A, 6670 Holsted