Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

24 timers døgnservice!

Ring til os på: 75 39 26 77 / 40 29 26 77

​Energioptimering betaler sig

​Vil du gerne energioptimere din bolig eller virksomhed, så lad B. Schrøder A/S stå for en energioptimering. Vi kører hovedsageligt ud i området mellem Kolding og Esbjerg, da vi har hjemme i Holsted og Vamdrup. Vi kan beregne energislugende apparater i ejendommen, så vi kan foretage en energioptimering af installationen, så den er mere energibesparende. Dette afhænger selvfølgelig af hvilken type installation, der er tale om.

Vi hjælper både private og erhverv med energioptimering

Vi hjælper målrettet virksomheder med at energioptimere, det gør vi ved at kigge på lys, kompressoranlæg, varmeanlæg og så videre. Det er en økonomisk gevinst for din virksomhed at få en energioptimering udført af B. Schrøder A/S.

Private kunder hjælper vi med at opsætte solceller, varmepumper og supplere din varmeinstallation, hvis du for eksempel har elvarme. Det er en god idé at optimere til LED belysning, da man kan spare op til 80 % på strømmen. Dette er en økonomisk gevinst, som er til gavn for dig og miljøet.

En energioptimering kan spare dig for mange penge

Du burde overveje at energioptimere din bolig eller virksomhed, da ældre installationer er langt dyrere økonomisk og skadelige for miljøet. Vi kan hjælpe dig med at finde den rette løsning til dig, så du på længere sigt kan spare penge og få en mere langtidsholdbar løsning på dine installationer i hjemmet eller virksomheden.

Kontakt os og hør mere

Kontakt os i dag, hvis du er interesseret i at få foretaget en energioptimering, hvad enten det er privat eller erhverv. Vi kan kontaktes på telefon 75 39 26 77 og e-mail mail@b-schroder.dk.

B. Shrøder A/S​

Søndermarken 2A, 6670 Holsted