Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Energioptimering af installationer til private og erhverv

24 timers døgnservice

Ring på: 75 39 26 77 ​eller 40 29 26 77

​Skal du bruge professionel hjælp til energioptimering? Hos Schrøder A/S tilbyder vi energioptimering af bolig til både private og erhverv, og vi har især hjulpet mange kunder fra byer som Kolding, Esbjerg og Vejen. Vi har stor erfaring inden for dette område, hvorfor du roligt kan lade os stå for energioptimeringen, hvad end det er af din virksomhed eller bolig. 

Vi kan blandt andet hjælpe med at beregne de energislugende apparater i ejendommen, så vi kan gøre installationen mere energibesparende. Hvilken løsning vi ender med, afhænger naturligvis af, hvilken slags installation der er tale om. Vi har rig erfaring og en bred viden, når det kommer til energioptimering, hvorfor vi vil kunne tilbyde vores hjælp til både store såvel som små opgaver. 

Hvad er energioptimering?

Du har sikkert hørt op til flere gange, at det er en rigtig god idé at energioptimere alle sine installationer, og det gør sig både gældende hjemme i privaten og på arbejdspladsen. Men hvad er energioptimering egentlig? Det er et begreb, som dækker over en lang række ting. Vi hjælper blandt andet virksomheder med energioptimering af:

  • ​Varmeanlæg
  • ​Ventilationsanlæg
  • ​Kompressoranlæg
  • ​Lysanlæg

Det er en rigtig god idé at optimere belysningen til LED-belysning. Det skyldes, at du kan spare helt op til 80 % på strømmen ved at gøre det. Når det kommer til private kunder, hjælper vi dem med energioptimering af hus, og vi kan både hjælpe med at opsætte solceller og varmepumper. Endvidere kan vi hjælpe med at supplere din varmeinstallation, hvis du eksempelvis har elvarme derhjemme. 

Hvorfor energioptimering?

En energioptimering er en økonomisk gevinst, der ikke kun er til gavn for dig selv og din økonomi, men bestemt også for miljøet. Ældre installationer er meget dyrere, og de er desuden skadelige for miljøet. Derfor er der rigtig mange, der vælger at optimere deres installationer, men det kan være svært at finde ud af, hvordan det kan gøres bedst muligt. Vi vil hellere end gerne hjælpe dig, så vi i fællesskab kan finde frem til den helt rette løsning for dig.

Ved at energioptimere dine installationer kan du spare masser af penge og desuden få en mere langtidsholdbar løsning – og det gælder både derhjemme i privaten og i virksomheden. Der er altså ingen tvivl om, at energioptimering af bolig eller virksomhed er en beslutning, der kan betale sig.

Kontakt os i dag for yderligere information

Har du behov for hjælp til energioptimering af installationer hjemme i din bolig eller på arbejdspladsen, er vi de rette at tage kontakt til. Vi hjælper blandt andet med lys, varmeanlæg og kompressoranlæg i virksomheder, ligesom at vi opsætter solceller og varmepumper i private hjem. 

Der er en lang række gode grunde til at energioptimere sine installationer. Det er blandt andet billigere, og det er endvidere bedre for miljøet. Spar masser af penge på at energioptimere dine installationer, og få en mere langtidsholdbar løsning ved at kontakte os allerede i dag. 

Det kan du enten gøre ved at skrive til mail@schroeder.as eller ved at ringe til 75 39 26 77. Vi glæder os meget til at høre fra dig.

Ønsker du et gratis og uforpligtende tilbud?​

Udfyld formularen og vi vender tilbage med et tilbud snarest.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

logo

​Adresse:

Søndermarken 2A
​6670 Holsted

​CVR: 44864312

Kontakt:

Tlf.: 75 39 26 77

Tlf.: 40 29 26 77

E-mail: mail@schroeder.as

Vejrup El-Service A/S

​Tlf.: 75 19 03 50

Thøgers Mark 2
​​6740 Bramming

brug for mere infomation eller et godt tilbud?

Så skriv til os på nedenstående formular

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt