Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

24 timers døgnservice!

Ring til os på: 75 39 26 77 / 40 29 26 77

​Industriinstallationer for erhverv og industri

​Hos B. Schrøder A/S har vi mange års erfaring fra den danske industrisektor. Igennem vores mange års erfaring har vi opbygget et stort kendskab til industriinstallationer og automation.

Industriinstallationer til erhverv og industri er et af vores kerneområder. Vi kan med vores 24 timers døgnservice hurtigt rykke ud i hele lokalområdet omkring Kolding, Esbjerg og Grindsted, hvis du har brug for, at vi kigger på jeres installationer.

Vi udfører installationer med præcision

Vi har et bredt udvalg af løsninger, som sikrer jeres arbejdsplads. Vi udfører blandt andet installationer til køleanlæg, service og vedligeholdelse af maskinanlæg samt optimering af procesanlæg. Derudover tilbyder vi også landbrugsinstallationer og videoovervågning

 Vi leverer altid en samlet løsning, og de er altid langtidsholde og fremtidssikrede, så du som kunde får det bedste.

Vi tager os af alt inden for industriinstallationer

Vi er en seriøs samarbejdspartner, når det handler om industriinstallationer. Derfor kan du regne med os og vores ekspertise, når du skal have udført industriinstallationer. 

Vi har et stort netværk af faste samarbejdspartnere, som gør os i stand til at løse alle typer opgaver. Vi kan levere den samlede løsning eller være en del af et sammensat team alt efter dine ønsker.

Kontakt os i dag, så kan vi tage en snak om jeres behov for diverse installationer. Vi kan kontaktes på telefon 75 39 26 77 og e-mail mail@b-schroder.dk.​

B. Shrøder A/S​

Søndermarken 2A, 6670 Holsted