Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

24 timers døgnservice!

Ring til os på: 75 39 26 77 / ​40 29 26 77

Industriinstallationer til erhverv og industri

​B. Schrøder A/S har mange års erfaring fra den danske industrisektor. Igennem vores mange års erfaring har vi opbygget et stort kendskab til industriinstallationer og automation. Industriinstallationer til erhverv og industri er et af vores kerneområder. Vi kan med vores 24 timers døgnservice hurtigt rykke ud i hele lokalområdet omkring Kolding, Esbjerg og Grindsted, hvis du har brug for, at vi kigger på jeres installationer.

​

Vi udfører din installation med præcision

Vi har et bredt udvalg af løsninger, som sikrer jeres arbejdsplads. Vi har mange års erfaring i industriinstallationer, og vi kan derfor klare alle opgaver. Vi udfører installationer til køleanlæg, service og vedligeholdelse af maskinanlæg samt optimering af procesanlæg. Vi leverer altid en samlet løsning. Vores løsninger er altid langtidsholde og fremtidssikret, så du som kunde får det bedste.

​

Vi tager os af alt inden for industriinstallationer

Vi er en seriøs samarbejdspartner, når det handler om industriinstallationer til industri og erhverv. Derfor kan du regne med os og vores ekspertise, når du skal have udført industriinstallationer. B. Schrøder A/S har et stort netværk af faste samarbejdspartnere, som gør os i stand til at løse alle typer opgaver. Vi kan levere den samlede løsning eller være en del af et sammensat team alt efter dine ønsker.

​

Vi har udført mange forskellige installationer i området omkring Holsted og Vamdrup, men dækker hele Jylland, så hvis du mangler nogle industriinstallationer, så er du kommet til de rigtige. Kontakt os i dag, så kan vi tage en snak om jeres behov for diverse installationer. Vi kan kontaktes på telefon 75 39 26 77 og e-mail mail@b-schroder.dk.

​B. Shrøder A/S​

Søndermarken 2A, 6670 Holsted

​Telefon: (+45) 75 39 26 77

E-mail: mail@b-schroder.dk