Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

24 timers døgnservice!

Ring til os på: 75 39 26 77 / 40 29 26 77

Landbrugsinstallationer af autoriseret el-montør

​Har du brug for elinstallationer inden for landbrug? Vi udfører installationer og reparationer uanset størrelsen på dit landbrug i omegnen af Kolding og Esbjerg. Vi har stor viden inden for området, og vi kender til de problematikker, der kan være i forbindelse med landbrugsinstallationer, når der er levende dyr. Vi er opdateret på love og regler, så du kan trygt overlade ansvaret til os.

Leverandør til det danske landbrug

B. Schrøder A/S er leverandør til det danske landbrug. Vi kan hjælpe med diverse landbrugsinstallationer, og vi servicerer kunder i hele region Midtjylland, men kører primært i Vejen Kommune. Vi løser opgaver for store landbrug med en fuldt automatiseret produktion samt den lille fritidslandmand. Så ingen opgave er for stor eller lille til os, og vi kan klare alle typer opgave.

Vi udfører alle former for landbrugsinstallationer

Vi kan installere alle elinstallationer. Det kan være installation af en ny stald, installation og reparation af malkeanlæg, lysinstallation og installation af malkerobotter.

Landbrugsinstallationer er autorisationskrævende arbejde. Så hvad enten du mangler en ny stald eller skal have repareret noget på dit landbrug, så kan B. Schrøder A/S hjælpe dig med dine landbrugsinstallationer.

Vi udfører installationseftersyn på vores landbrugsinstallationer, hvor vi efterfølgende udarbejder en rapport, hvor vi ser på, hvad man kan optimere på landbruget. Denne rapport er typisk noget, som forsikringsselskaber forlanger for at sikre, at det ikke er uforsvarlige installationer.

Kontakt os

Kontakt os i dag, hvis du vil høre nærmere om vores landbrugsinstallationer. Vi står altid klar til at svaret på hvad B. Schrøder A/S kan tilbyde dig. Vi kan kontaktes på telefon 75 39 26 77 og e-mail mail@b-schroder.dk.

B. Shrøder A/S​

Søndermarken 2A, 6670 Holsted