Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

24 timers døgnservice!

Ring til os på: 75 39 26 77 / 40 29 26 77

LED-belysning er moderne og energibesparende

​Er du interesseret i smart og moderne belysning, som kan spare dig mange penge årligt? Så skal du have LED belysning. Hvis du gerne vil have optimeret belysningen i hjemmet eller på arbejdspladsen, så lad os hjælpe dig. 

Vi kører hovedsageligt ud til kunder i området omkring Kolding, Ribe og Esbjerg fra vores base i Holsted, men vi servicerer gerne kunder i hele regionen.

Opnå strømbesparelser med LED-belysning

Vi installerer LED-belysning for private og erhverv, så hvad enten du har brug for eksempelvis LED-spots eller en anden form for LED-installation i hjemmet, i stalden eller på kontoret, så kan vi ordne det og energioptimere for dig.

Med LED-pærer er der mange penge at spare – faktisk kan du spare helt op til 80 % på strømmen. LED-pærer er meget mere langtidsholdbare end almindelige pærer. Derfor kan optimering af din belysning godt betale sig. 

​Vi har en dygtig samarbejdspartner

Hos B. Schrøder har vi et godt samarbejde med en seriøst samarbejdspartner, som kommer ud til dig og foretager en beregning. De beregner sig frem til en tilbagebetalingstid, altså hvor lang tid der går, inden investeringen for din LED-belysninger hentet hjem igen.

Efterfølgende hjælper de dig med at ansøge om tilskud hos kommunen. Vi rådgiver i samarbejde med vores samarbejdspartner vores kunder om den bedste løsning.

Kontakt os og hør mere om LED-belysning i dag

Er du interesseret i at spare mange penge med LED-belysning, så kontakt os i dag, så vi sammen kan finde den løsning, der passer bedst til jer.

Vi kan kontaktes på telefon 75 39 26 77 og e-mail mail@b-schroder.dk.

B. Shrøder A/S​

Søndermarken 2A, 6670 Holsted