Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

24 timers døgnservice!

Ring til os på: 75 39 26 77 / 40 29 26 77

​LED belysning er moderne og energibesparende

​Er du interesseret i smart og moderne belysning, som kan spare dig mange penge årligt? Så skal du have LED belysning. Hvis du gerne vil have optimeret belysningen i hjemmet eller på arbejdspladsen, så lad os hjælpe dig. Vi kører hovedsageligt ud til kunder i området omkring Kolding, Ribe og Esbjerg fra vores baser i Holsted og Vamdrup, men vi servicerer gerne kunder i hele regionen.

Opnå strømbesparelser med LED belysning

Vi installerer LED belysning for privat og erhverv. Så hvad enten du har brug for belysning i hjemmet, i stalden eller på kontoret, så kan vi ordne det og energioptimere for dig.

Med LED-pærer er der mange penge at spare, du kan spare op til 80 % på strømmen. LED pærer er meget mere langtidsholdbare end almindelige pærer. Derfor er en optimering af din belysning en god idé, da der er penge at spare.

Dygtig samarbejdspartner

Hos B. Schrøder har vi et godt samarbejde med en seriøst samarbejdspartner, som kommer ud til dig, hvad enten det er privat eller erhverv, og laver en beregning. De beregner sig frem til en tilbagebetalingstid, altså hvor lang tid der går inden, at investeringen for din LED belysninger hentet hjem igen. Efterfølgende hjælper de dig med at ansøge om tilskud hos kommunen til, når man sparer på el. Vi rådgiver i samarbejde med vores samarbejdspartner vores kunder om den bedste løsning, så får det bedste og mest langtidsholdbare resultat.

Er du interesseret i at spare mange penge med LED belysning, så kontakt os i dag, så vi kan sammen finde en løsning der passer bedst til jer. Vi kan kontaktes på telefon 75 39 26 77 og e-mail mail@b-schroder.dk.

B. Shrøder A/S​

Søndermarken 2A, 6670 Holsted