Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

24 timers døgnservice!

Ring til os på: 75 39 26 77 / 40 29 26 77

Tyverialarm giver tryghed i hverdagen

​At følge sig tryg, hvad enten det er i hjemmet eller virksomheden, er vigtigt for, at man kan have det godt. En tyverialarm kan give tryghed i hverdagen, både når du er hjemme, og når du er på ferie. Vi har døgnservice, så vi er der, når du har brug for det, og når det passer dig.

Vi rådgiver om valg af tyverialarm

Vi hjælper altid vores kunder med rådgivning om valg, omfang og kvalitet af tyverialarm, så de får den bedste løsning, som er langtidsholdbar. Der er stor forskel på kvaliteten af produkter på markedet, og det er vigtigt, at du fra start af får de rigtige produkter, så du får høj kvalitet fra start. Hos B. Schrøder går vi op i kvalitet, og vi har stort kendskab til markedet. Vi kan finde den bedste løsning på en tyverialarm til dig til de mest fordelagtige priser uden, at det går ud over kvaliteten.

Suppler alarmen med videoovervågning

Vi kan installere din tyverialarm sammen med videoovervågning, så du får den ultimative beskyttelse og sikkerhed. Med tyverialarmen bliver du advaret via en SMS, mens tyven bliver advaret, når alarmen går i gang. Efterfølgende har du gode billeder af gerningsmændene, hvis du samtidig har videoovervågning, som fungerer sammen med din tyverialarm. Vi udfører gerne store og avancerede løsninger til erhverv. Dette gør vi i samarbejde med en samarbejdspartner.

Vi arbejder hovedsageligt i området omkring Kolding, Esbjerg og Grindsted fra vores base i Holsted og Vamdrup, men igennem tiden har vi varetaget utallige opgaver i resten af Midtjylland og Sønderjylland. Så uanset hvor du er fra i landet, kan du med fordel kontakte os og høre mere om dine muligheder for installation af tyverialarm.

Hvis du er interesseret i at få installeret en tyverialarm, så kan vi kontaktes på telefon 75 39 26 77 og e-mail mail@b-schroder.dk

B. Shrøder A/S​

Søndermarken 2A, 6670 Holsted