Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Tyverialarm giver tryghed i hverdagen​

24 timers døgnservice

Ring på: 75 39 26 77 ​eller 40 29 26 77

At føle sig tryg, hvad enten det er i hjemmet eller virksomheden, er vigtigt for, at man har det godt. En tyverialarm kan give tryghed i hverdagen, både når du er hjemme, og når du er på ferie. Vi har døgnservice, så vi er der, når du har brug for det, og når det passer dig.

Vi rådgiver om valg af tyverialarm

Vi hjælper altid vores kunder med rådgivning om valg, omfang og kvalitet af tyverialarm, så de får den bedste løsning, som er langtidsholdbar. Der er stor forskel på kvaliteten af produkter på markedet, og det er vigtigt, at du fra start af får de rigtige produkter, så du får høj kvalitet fra start.

Hos Schrøder går vi op i kvalitet, og vi har stort kendskab til markedet. Vi kan finde den bedste løsning på en tyverialarm til dig til de mest fordelagtige priser uden at gå på kompromis med kvaliteten.

SUPPLER ALARMEN MED KAMERAOVERVÅGNING

Vi kan installere din tyverialarm sammen med videoovervågning, så du får den ultimative beskyttelse og sikkerhed. Med en tyverialarm med kamera bliver du advaret via en SMS, mens tyven bliver advaret, når alarmen går i gang. Efterfølgende har du gode billeder af gerningsmændene.​

​Vi udfører gerne store og avancerede løsninger til erhverv. Dette gør vi i samarbejde med en samarbejdspartner.

Vi arbejder hovedsageligt i området omkring Kolding, Vejen og Esbjerg fra vores base i Holsted, men igennem tiden har vi varetaget utallige opgaver i resten af Midtjylland og Sønderjylland. 

Så uanset hvor du er fra i landet, kan du med fordel kontakte os og høre mere om dine muligheder for installation af tyverialarm.

​Hvad koster en tyverialarm?

Prisen afhænger blandt andet af kvaliteten på alarmen, men også om der er tale om en tyverialarm med kamera, eller om det kun er installation af alarmen.

Hvis du er interesseret i at få en pris på installation af et alarmsystem med eller uden kamera,, så kan vi kontaktes på telefon 75 39 26 77 og e-mail mail@b-schroder.dk.

Ønsker du et gratis og uforpligtende tilbud?​

Udfyld formularen og vi vender tilbage med et tilbud snarest.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

logo

​Adresse:

Søndermarken 2A
​6670 Holsted

​CVR: 44864312

Kontakt:

Tlf.: 75 39 26 77

Tlf.: 40 29 26 77

E-mail: mail@schroeder.as

Vejrup El-Service A/S

​Tlf.: 75 19 03 50

Thøgers Mark 2
​​6740 Bramming

brug for mere infomation eller et godt tilbud?

Så skriv til os på nedenstående formular

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt