Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

24 timers døgnservice!

Ring til os på: 75 39 26 77 / 40 29 26 77

Varmepumper er med til at energioptimere​

Ønsker du at få installeret varmepumper i dit hjem eller i din virksomhed, så lad B. Schrøder A/S stå for arbejdet. Vi installerer og monterer gerne en varmepumpe for dig i området omkring Kolding, Ribe og Esbjerg – da vi holder til i Holsted og Vamdrup.

Vi rådgiver om valg af varmepumper samt en økonomiberegning, så du får det, som passer bedst til dig og dine behov. Vi ønsker altid det, som er bedst for vores kunder, derfor er vores rådgivning 100 % ærlig, da vi ikke kan stå inde for et stykke arbejde, hvor kunden ikke er og bliver tilfreds i sidste ende. Vi har altid en god dialog med vores kunder om den tekniske løsning, så vi kan se om løsningen egner sig til din boligsituation.

Med varmepumper kan du opnå flere fordele

Det er en god idé at få installeret varmepumper, da den er med til at energioptimere. Der er mange fordele ved at få installeret en varmepumpe. Du får mere energi ud i forhold til, hvor meget energi du tilfører. En varmepumpe er en supplerende varmeressource, som alle boliger kan få.

Vi bruger kun de bedste produkter på markedet, derfor benytter vi os af Panasonics varmepumper. Der er 5 års garanti på Panasonics produkter. De er tilpasset det danske klima, så den ikke iser til om vinteren. Hvis du vil vide mere om de produkter, som vi hos B. Schrøder A/S benytter os af, så tryk på linket. Her kan du læse mere detaljeret om Panasonics varmepumper.

Kontakt os for mere information

Hvis du vil høre nærmere om installation af varmepumper, så kan vi kontaktes på telefon 75 39 26 77 eller e-mail mail@b-schroder.dk​.

B. Shrøder A/S​

Søndermarken 2A, 6670 Holsted