Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Videoovervågning for private og erhverv

24 timers døgnservice

Ring på: 75 39 26 77 ​eller 40 29 26 77

​Hos Schrøder A/S monterer og installerer vi videoovervågning til både private og erhverv. Så går du med tanker om at få kamera-overvågning, så er du kommet til den rette fagmand.

Ønsker du at optimere sikkerheden og trygheden i dit hjem eller virksomhed, så kan et overvågningskamera være en god løsning.

Vi installerer videoovervågning i området omkring Kolding, Vejen og Esbjerg, men kører også gerne i resten af Region Syddanmark.

Hvordan fungerer videoovervågning?

Mange føler sig mere sikre, når der er opsat videoovervågning. 

Ud over sikkerheden, så gør det også politiets efterforskning lettere, hvis uheldet skulle være ude, da man har konkrete billeder af gerningsmændene.

Oftest stopper tyven sig selv inden, hvis vedkommende ser, at der er overvågning. Ellers kan vi sætte videoovervågningen op, så den virker sammen med dit alarmsystem, så du bliver alarmeret, hvis nogen skulle bevæge sig ind på din private grund.

​Bredt udvalg af kvalitetsmærker

Vi har et bredt udvalg af mærker, så sammen finder vi det mærke og den løsning, der passer bedst til dine behov, hvad enten det er privat eller en virksomhed.

Vi kan eksempelvis installere HD-kameraer, som giver den bedste og mest tydelige billedkvalitet, hvor du kan følge med live på din computer, smartphone og tablet døgnet rundt. Vi vejleder og rådgiver vores kunder om kamera-overvågning og hvilke fordele, der er for både private og virksomheder.

Til erhverv kan vi udføre store avancerede løsninger i forbindelse med en loyal og dygtig samarbejdspartner, som kommer til at fungere som en underentreprenør.

Hvad koster videoovervågning?

Prisen for videoovervågning afhænger i høj grad af, hvor avanceret og omfattende overvågningssystemet skal være, samt hvilken kvalitet og producent der vælges.​

Hvis du er interesseret i videoovervågning eller kunne tænke dig at høre mere om, hvad det koster, så kan vi kontaktes på telefon 75 39 26 77 eller e-mail mail@b-schroder.dk.​

Ønsker du et gratis og uforpligtende tilbud?​

Udfyld formularen og vi vender tilbage med et tilbud snarest.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

logo

​Adresse:

Søndermarken 2A
​6670 Holsted

​CVR: 44864312

Kontakt:

Tlf.: 75 39 26 77

Tlf.: 40 29 26 77

E-mail: mail@schroeder.as

Vejrup El-Service A/S

​Tlf.: 75 19 03 50

Thøgers Mark 2
​​6740 Bramming

brug for mere infomation eller et godt tilbud?

Så skriv til os på nedenstående formular

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt