Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Videoovervågning monteres og installeres

24 timers døgnservice

Ring på: 75 39 26 77 ​eller 40 29 26 77

Skal du bruge hjælp til montering af videoovervågning? I så fald er du havnet det helt rigtige sted. Hos Schrøder A/S kan vi hjælpe med at montere og installere overvågningskamera både hos private og erhverv, og vi har især mange kunder fra Kolding, Esbjerg og Vejen. 

Vi kører dog også gerne til resten af Region Syddanmark. Er du interesseret i at få kameraovervågning, hvad end det er hjemme i privaten eller på arbejdspladsen, er vi uden tvivl den rette fagmand for dig.

Optimer trygheden og sikkerheden med videoovervågning

Der kan være mange gode grunde til at vælge videoovervågning. Med et overvågningskamera kan du naturligvis optimere trygheden og sikkerheden markant. Når der er opsat videoovervågning, vil du helt automatisk føle dig mere sikker, og derudover gør kameraovervågning også politiets arbejde lettere. 

Skulle uheldet være ude, har du nemlig konkrete billeder af gerningsmændene, og det er derfor kun en fordel for politiet, hvis du vælger videoovervågning derhjemme eller på din arbejdsplads.

Hvis tyven ser, at der er overvågning, vil vedkommende som regel stoppe sine handlinger helt af sig selv. Vi kan dog også hjælpe med at opsætte videoovervågning, som virker sammen med dit alarmsystem. På den måde vil du blive alarmeret via en SMS-besked, såfremt nogen bevæger sig ind på din private grund.

Vi tilbyder et stort udvalg af mærker

Når det kommer til videoovervågning, tilbyder vi et stort udvalg af mærker. Det betyder, at du hos os med garanti vil kunne finde det mærke og den løsning, som passer optimalt til dine ønsker og behov. Vi tilbyder eksempelvis at installere og montere HD-kameraer, der giver den mest tydelige billedkvalitet. Endvidere giver et HD-kamera dig mulighed for at følge med live via din computer, tablet og smartphone 24 timer i døgnet.

Endvidere tilbyder vi professionel rådgivning til både virksomheder og private – om de fordele, der er ved at vælge kameraovervågning. På den måde kan du blive klogere på, hvilke muligheder du har, og hvordan vi kan hjælpe med at realisere dine ønsker.

I os får du en dygtig og loyal samarbejdspartner

Når der er tale om erhverv, udfører vi avancerede løsninger. I os får du endvidere en dygtig og loyal samarbejdspartner, du kan stole 100 % på, og som vil komme til at fungere som en underentreprenør. Det er uden tvivl større løsninger, vi tilbyder til erhverv, men det er også som regel større bygninger, hvor der er mange dyre genstande, tyvene gerne vil have fat i. 

Vil du gerne opnå en større tryghed på arbejdspladsen, vil vi hellere end gerne hjælpe dig med at installere og montere videoovervågning.

AVANCERET OG OMFATTENDE VIDEOOVERVÅGNING TIL LAVE PRISER

Vi tilbyder som sagt et bredt udvalg af mærker, og du har derfor mulighed for at vælge mellem mange forskellige typer af overvågningssystemer. De varierer blandt andet efter, hvor omfattende og avancerede de er, og det er blandt andet det, der afgør prisen på systemet. Endvidere er der naturligvis også forskel på, hvilken producent og kvalitet du vælger. Uanset hvad, så garanterer vi dog videoovervågning til både private og erhverv til konkurrencedygtige priser.

Vi mener nemlig, at alle og enhver bør have råd til at kunne føle sig mere trygge både om dagen og om natten, og det vil vi derfor gerne hjælpe med.

Hjælp politiet med at opklare de mange sager

Videoovervågning er populært blandt danskerne som aldrig før. Det er da heller ikke så underligt, eftersom kameraovervågning giver en reel reducering af risikoen for indbrud. Derfor giver videoovervågning en ro i maven, hvad end man er alene hjemme eller ude. Undersøgelser viser desværre, at Danmark hører til blandt de lande, der har flest indbrud per indbygger. Det betyder, at politiet ofte har problemer med at opklare alle disse sager.

Ved at lade os om at installere og montere videoovervågning i dit hjem, mindsker du risikoen for indbrud, samtidig med at du hjælper politiet.

Vi tilbyder vejledning om valg, kvalitet og omfang

At føle sig tryg er uden tvivl vigtigt for den generelle trivsel. Med videoovervågning opnår du en større sikkerhed og tryghed i din hverdag, hvad end du er hjemme eller på ferie. Har du behov for det, tilbyder vi desuden professionel vejledning, når det kommer til valg af videoovervågning samt kvaliteten og omfanget af de mange løsninger, du kan vælge imellem. På den måde er du sikret den mest optimale løsning, der samtidig er langtidsholdbar.

Der er nemlig rigtig stor forskel på de forskellige produkter på markedet netop nu. Derfor er det vigtigt, at du får valgt den rette løsning for dig, så du opnår høj kvalitet og øget sikkerhed fra start.

Kombiner videoovervågning med din tyverialarm

Samtlige af vores medarbejdere går meget op i kvalitet, og de har endvidere et bredt kendskab til markedet. Derfor er du hos os garanteret den optimale løsning, når det kommer til videoovervågning, og så tilbyder vi det endda til konkurrencedygtige priser. 

Få den ultimative sikkerhed ved at lade os om at installere videoovervågning sammen med din tyverialarm. På den måde vil du blive advaret via SMS, og tyven vil samtidig blive skræmt af, at alarmen begynder. Du har efterfølgende gode billeder af de pågældende gerningsmænd, så du kan hjælpe politiet med at opklare sagen hurtigere.

Vi hjælper med store såvel som små opgaver

At få opsat overvågningskamera er en rigtig god løsning for dig, der gerne vil øge trygheden i dit hjem. Vi er den rette fagmand til at udføre arbejdet for dig, da vi har rig erfaring inden for dette område. Derfor kan du vide dig sikker på, at du hos os får et gennemført stykke arbejde, der lever op til dine ønsker og krav.

Endvidere kan vi grundet vores store ekspertise tilbyde hjælp til store såvel som små opgaver. Hos os finder du både omfattende og mere simple systemer, og du kan derfor også vælge videoovervågning i forskellige prisklasser efter dit behov.

Kontakt os allerede i dag og hør mere

Har du behov for professionel hjælp til installering og montering af videoovervågning? I så fald er vi den rette fagmand for dig. Med kameraovervågning kan du optimere sikkerheden markant både derhjemme og på arbejdspladsen, og det letter desuden politiets arbejde. 

Vi tilbyder et bredt udvalg af mærker og løsninger til fordelagtige priser, og derudover rådgiver vi om både valg, kvalitet og omfang. Er du interesseret i at høre mere om, hvad vi kan tilbyde dig i form af videoovervågning, skal du være mere end velkommen til at kontakte os allerede i dag.

Du kan enten vælge at ringe til os på telefon 75 39 26 77 eller sende en besked via e-mail til mail@schroeder.as. Vi glæder os meget til at gøre din hverdag mere sikker og tryg.

Ønsker du et gratis og uforpligtende tilbud?​

Udfyld formularen og vi vender tilbage med et tilbud snarest.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

logo

​Adresse:

Søndermarken 2A
​6670 Holsted

​CVR: 44864312

Kontakt:

Tlf.: 75 39 26 77

Tlf.: 40 29 26 77

E-mail: mail@schroeder.as

Vejrup El-Service A/S

​Tlf.: 75 19 03 50

Thøgers Mark 2
​​6740 Bramming

brug for mere infomation eller et godt tilbud?

Så skriv til os på nedenstående formular

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt