Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

24 timers døgnservice!

Ring til os på: 75 39 26 77 / 40 29 26 77

Videoovervågning til privat og erhverv​

Hos B. Schrøder A/S monterer og installerer vi videoovervågning til både privat og erhverv. Så går du med tanker om at få overvågning, så er du kommet til den rette fagmand. Ønsker du at optimere sikkerheden og trygheden i dit hjem eller virksomhed, så kan overvågning være en god løsning. Vi installerer videoovervågning i området omkring Holsted og Vamdrup, blandt andet nær Kolding, Esbjerg og Grindsted, men kører også gerne i resten af Region Syddanmark for vores kunder.

Overvågning kan øge sikkerheden

Mange føler sig mere sikre, når der er videoovervågning. Ud over sikkerheden, så gør det også politiets efterforskning lettere, hvis uheldet skulle være ude, da man har konkrete billeder af gerningsmændene. Oftest stopper tyven sig selv inden, hvis vedkommende ser, at der er overvågning. Ellers kan vi sætte videoovervågningen op, så den virker sammen med dit alarmsystem, så du bliver alarmeret, hvis nogen skulle bevæge sig ind på din private grund.

Bredt udvalg af videoovervågning

Vi har et bredt udvalg af mærker, så sammen finder vi det mærke og den løsning, der passer bedst til dine behov, hvad enten du er privat person eller en virksomhed. Vi kan eksempelvis installere HD kameraer, som giver den bedste og mest tydelige billedkvalitet, hvor du kan følge med live på din computer, smartphone og tablet døgnet rundt. Vi vejleder og rådgiver vores kunder om videoovervågning, og hvilke fordele, der er for både private og virksomheder. Her taler vi om, hvilket omfang og størrelse videoovervågningen skal være, hvilket mærke og kvaliteten.

Til erhverv kan vi udføre store avancerede løsninger i forbindelse med en loyal og dygtig samarbejdspartner, som kommer til at fungere som en underentreprenør.

Hvis du er interesseret i videoovervågning, så kan vi kontaktes på telefon 75 39 26 77 og e-mail mail@b-schroder.dk.​

B. Shrøder A/S​

Søndermarken 2A, 6670 Holsted